Giv Stairway en del af din arv – og giv mere til dine arvinger

Hvis du ikke har børn, som skal arve dig, ELLER hvis du efterlader dig mere end ca 2,5 millioner i arv, kan det være en fordel at lade Stairway Danmark arve en del af din formue efter din død. På grund af en krølle i skattelovgivningen vil det betyde, at dine arvinger samtidig vil arve mere – samtidig med at Stairway også arver.

Det kan lyder selvmodsigende, at du både kan give en del af din arv til et velgørende formål samtidigt med, at du giver dine arvinger en større kontant arv. Men det kan i nogle tilfælde lade sig gøre, fordi dine arvinger vil skulle betale en arveafgift, mens velgørende foreninger som Stairway Danmark vil være fritaget for denne. Det betyder, at dine arvinger får mere ud af arven – samtidig med at Stairway også får penge.

Hvem er reglen relevant for?

Den såkaldte 30% regel er relevant for dig i to tilfælde:

  • Hvis du er enlig og ikke efterlader dig børn eller
  • Hvis du er ugift og efterlader dig en nettoarv på over 2,5 millioner kr. til dine børn.

Selve reglen er lidt indviklet – men du kan se en grundig forklaring på, hvordan det virker, ved at klikke her.

Udfyld skemaet elektronisk

Stairway Danmark har indgået en aftale med firmaet Legal Desk, som har oprettet et skema, du kan bruge til at udfylde et testamente, som giver Stairway Danmark en del af din arv. Du kan se og udfylde skemeaet her.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men muligheden bliver brugt af en lang række andre danske velgørende foreninger. Se oversigten her.

Under alle omstændigheder anbefaler vi, at du taler med din advokat, inden du beslutter dig.

Du kan også kontakte Søren H. Sørensen fra Stairway Danmarks bestyrelse og høre mere. Kontakt ham på tlf. 2014 5505 eller e-mail: shs@kamp.dk

SE HVEM DER STØTTER STAIRWAY

Stairway Danmark får støtte fra en bred kreds af private sponsorer, fonde og virksomheder. Desuden får vi enorm opbakning fra lærere og elever på Rødovre og Rødkilde Gymnasier, som har samlet ind til Stairway i årevis.

Se listen over de fonde, virksomheder og privatpersoner, som har støttet os. Alle bidrag over 1.000 kr. offentliggøres her på listen.