Bliv medlem af Stairway Danmark
og støt vores arbejde for udsatte børn

STØT STAIRWAY PÅ MOBILEPAY 2973 6574

Meld dig ind

Et medlemskab koster 150 kr. om året. Men du er selvfølgelig meget velkommen til at give en ekstra donation oven i.

Udfyld formularen herunder og send den med det samme. Så har vi registreret dit navn og e-mail, og du modtager fremover vores elektroniske nyhedsbrev og vores medlemsblad med posten. Du modtager derefter snarest et girokort, som du skal bruge til at indbetale dit kontingent.

Tilmeldingsformular

Ja, jeg vil gerne være medlem af Stairway Danmark. Et medlemsskab koster 150 kr. årligt.

Fornavn (skal udfyldes)

Efternavn (skal udfyldes)

Vej (skal udfyldes)

Postnummer (skal udfyldes)

By (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Evt. besked til Stairway Danmark

Bemærk: Hvis du allerede er medlem af Stairway Danmark, modtager du automatisk en kontingentopkrævning hvert år i maj måned.

Giv en donation

Støt via Netbank til reg. 3543 kontonr. 4499.

Støt via MobilePay på tlf. 2973 6574

Støt på giro 000-4499 til Stairway Danmark v/ Marianne Abildgaard, Astrupvej 15, 2700 Brønshøj.

Husk at skrive navn og cpr ved bidrag UD OVER kontingentet – så indberetter vi din gave til SKAT.

Træk din gave fra i skat

Stairway Danmark er godkendt af skattemyndighederne som en velgørende organisation. Derfor kan private bidrag trækkes fra efter gældende regler.

Man kan trække op til 14.500 kr. i gaver til Stairway fra i skat. For ægtepar er tallet det dobbelte. Bemærk: Dit kontingent kan IKKE trækkes fra – kun støttebeløb ud over kontingentet.

For at få fradrag skal du sende dit cpr-nummer til kasserer Marianne Abildgaard på marianne.abildgaard@mail.dk. SKAT kræver, at vi hvert år indberetter beløb + giverens cpr-nummer for at godkende fradraget.

Ifølge persondataloven må vi ikke opbevare dine cpr-oplysninger. Derfor skal du selv huske at oplyse det ved HVER indbetaling. Vi beklager bøvlet – men sådan er loven.

Alle gaver på 1.000 kr. og derover bliver offentliggjort her på hjemmesiden, og samtidig bringer vi her en stor tak til dem, der har sendt os mindre beløb.

Din støtte går ubeskåret til Filippinerne

Alt Stairways arbejde i Danmark er frivilligt og ulønnet. Vi har selvfølgelig udgifter til fx hjemmeside, medlemsblade og de tilsynsrejser til Filippinerne, som bl.a. Danida kræver, men disse udgifter dækkes 100% af tilskud fra Tips og Lotto-midlerne og fra vores administrationstilskud fra Danida.

Derfor går alle private bidrag ubeskåret til Stairways arbejde i Filippinerne.

RØDKILDE GYMNASIUM HAR
STØTTET STAIRWAY SIDEN 1994

Elever og lærere på gymnasiet i vejle samler hvort år omkring 200.000 kr. ind til Stairway – et uvurderligt bidrag til vores arbejde for udsatte børn. Se en kort film fra 3.D’s studietur til Stairway i februar 2017:

SE HVEM DER STØTTER STAIRWAY

Stairway Danmark får støtte fra en bred kreds af private sponsorer, fonde og virksomheder. Desuden får vi enorm opbakning fra lærere og elever på Rødovre og Rødkilde Gymnasier, som har samlet ind til Stairway i årevis.

Se listen over de fonde, virksomheder og privatpersoner, som har støttet os. Alle bidrag over 1.000 kr. offentliggøres her på listen.

STØTTE FRA DANIDA OG CIVILSAMFUNDSPULJEN

Stairway Danmark har gennem mange år modtaget over 15 mio. kr. i støtte fra Danida og CISUs Civilsamfundspulje.